‘God heeft het beste voor met zijn volk: Yeshua’

Binnen een jaar tijd is het boek Jesaja 53 verklaard bijna duizend keer verspreid. De gratis uitgave van de internationale organisatie Chosen People Ministries wil Joden overtuigen dat Jezus de Messias is. 

Dat meldt de messiaans-joodse organisatie zondag in een nieuwsbrief aan de achterban. Jesaja 53 is volgens Renaldo van der Schuur, vertegenwoordiger van Chosen People in Nederland, een van de duidelijkste profetieën dat Jezus de Messias is. De stichting deelt de boekjes daarom gratis uit door heel Nederland.

Lees verder op MessiaNieuws.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s