Rabbijn boos over christelijke zendingsdrang

lody van de kamp

De orthodox-joodse rabbijn Lody van de Kamp uit forse kritiek op christelijke organisaties die zich inzetten voor de alijah, terugkeer, van Joden naar Israël. Stichtingen als Christenen voor Israël blazen de wereldwijde ‘exodus’ op en doen aan verkapte evangelisatie onder Joden, meent Van de Kamp.

“Het doen alsof er een wereldwijde exodus op gang is gekomen om zo de christelijke versie van de komst van de Messias zichtbaar te maken is een valse voorstelling van zaken” Lees verder op MessiaNieuws.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s