Dit is het meest bekeken filmpje ooit van een Jood die in Jezus gelooft

Precies een jaar geleden publiceerde de messiaans-joodse organisatie One for Israel een “getuigenis van een Joodse man die de Joodse wereld opschudde met de boodschap van het Evangelie”. Mottel Baleston werd in één klap, of klik, het gezicht van Joden die in Jezus geloven. Mottel Baleston

Zijn vijf minuten durende verhaal ging ‘viral’ op sociale media als Facebook, met name in Israël. Nu, een jaar later, is de video via verschillende platformen meer dan tien miljoen keer bekeken, maakte One for Israel maandag bekend. Daarmee is hij volgens de Israëlische organisatie “het meest bekeken getuigenis ooit van een Jood die Jezus heeft omarmd als zijn Messias”. Lees verder op MessiaNieuws.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s