Lezersenquête MessiaNieuws / nieuw joods-christelijk online platform

De relatie tussen Joden en christenen lijkt na tweeduizend turbulente jaren langzaamaan te verbeteren. De ontwikkelingen, samenwerkingen en dilemma’s op joods-christelijk gebied zijn amper bij te houden.

Zo worstelen wereldwijd veel kerken met het thema Israël, zowel theologisch als politiek, en ontdekken steeds meer christenen de joodse wortels van het christendom. Anderzijds hebben de staat Israël en het Joodse volk in een voor hen vaak bedreigende wereld christenen misschien wel als grootste bondgenoot. Zijn beide godsdiensten ooit eerder zo nader tot elkaar gekomen?

Hoog tijd om van al die actualiteiten op joods-christelijk gebied verslag te doen via een journalistiek onafhankelijk medium, met als doel Joden en christenen met elkaar te verbinden. Heeft u twee minuten de tijd om als lezer waardevolle informatie te geven voor het nog officieel te lanceren digitaal platform MessiaNieuws? Onder de respondenten wordt een heerlijke fles Israëlische wijn verloot. Naar de enquête.

Volg MessiaNieuws alvast op Facebook en Twitter. Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s