Van Barneveld naar Tel Aviv

Heb een goede stageperiode van vijf maanden bij het Nederlands Dagblad in Barneveld achter de rug. Een krachtig, christelijk dagblad, dat inhoudelijk zeker niet onderdoet voor andere, grotere kranten. Voor de redactie geloof veel op pad mogen gaan en kunnen schrijven over uiteenlopende zaken binnen christelijk Nederland.

Nu gauw afstuderen aan de Christelijke Hogeschool Ede als journalist met mijn initiatief MessiaNieuws. 28 juni vertrek ik voor mijn laatste stagemaand naar Israël, Tel Aviv. Daar zal de correspondent van NRC Handelsblad, Derk Walters, mijn mentor zijn.

Had a great time at the Dutch Daily. A powerful Christian newspaper with a high standard of quality. Now I’m going to finish my study Journalism with an internship in Israel at the liberal newspaper NRC Handelsblad.

Een gedachte over “Van Barneveld naar Tel Aviv

  1. Leuk man! Veel zegen toegewenst in het beloofde land 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s