Motorclub dreigt met rechtszaak

Black Sheep

EDE Motorclub Black Sheep, met een afdeling in Ede, dreigt per 1 juni het ministerie van Justitie voor de rechter te slepen. De club eist naamzuivering, omdat het onterecht op een lijst van criminele motorbendes zou staan.

Het is de eerste keer dat de motorclub naar de rechter dreigt te stappen. Eerder deed Black Sheep, dat in Ede ongeveer twintig leden telt, al wel aangifte tegen voormalig minister van Justitie Ivo Opstelten (VVD). Maar dat haalde volgens voorzitter Henny, die niet met zijn achternaam in de krant wil, niets uit.

Advocaat van de motorclub Michael Ruperti zegt meerdere malen contact te hebben gezocht met Justitie, maar krijgt keer op keer geen gehoor. ,,1 juni hebben we daarom als een soort deadline vastgesteld dat het afgelopen moet zijn met deze laster.”

Lees het hele verhaal vandaag op de voorpagina en pagina drie van lokale krant Ede Stad (digitale link)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s