Geen zicht op islamitische geldschieters uit buitenland

DEN HAAG – Een overheidsonderzoek naar de buitenlandse financiering van islamitische instellingen is vroegtijdig gestaakt. Verder onderzoek is onhaalbaar omdat moskeeën en moslimorganisaties weigeren mee te werken.

Dat schrijft minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) in een brief aan de Tweede Kamer. Met het onderzoek wilde het ministerie peilen in hoeverre buitenlandse mogendheden invloed uitoefenen op islamitische instellingen in Nederland. Lees verder op ND.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s