‘De christenen in Pakistan moeten zich niet wreken’

DEN HAAG – Pakistaanse kerken in Nederland betreuren wraakacties in hun land van vervolgde christenen op moslims.

De positie van de christelijke minderheid in Pakistan verslechtert in rap tempo. Pakistaanse christenen in Nederland hopen dat hun landgenoten de moed hebben de andere wang toe te keren bij vervolging. ‘Doordat de politie het beschermen van christenen nalaat, is uit woede op eigen houtje opgetreden. Dat hadden ze niet moeten doen’, benadrukte John William van de Pakistaanse protestantse kerken in Nederland desgevraagd tegen Tweede Kamerleden Joël Voordewind (CU), Raymond Knops (CDA) en kandidaat-senator Diederik van Dijk (SGP). Met vijf andere Pakistaanse christenen uit Nederland kwam William woensdag naar een hoorzitting in de Tweede Kamer. Lees het complete verslag op ND.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s