Motorclub Black Sheep Ede helemaal klaar met Justitie

Black SheepEDE Motorclub Black Sheep in Ede wreekt met een aangifte tegen opgestapt minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten de ,,belachelijke inval” in hun clubhuis. ,,Als ze mij even hadden gebeld, had ik zo opengedaan.”

Het is maandagochtend 16 februari wanneer Henny tientallen gemiste oproepen op zijn telefoon ziet. Een speciaal politieteam heeft die morgen een inval gedaan in het clubhuis aan de Langekampweg, pal naast het sportcomplex van voetbalclub DTS Ede. Lees verder op EdeStad.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s