‘Debat over prostitutie gaat kantelen’

UTRECHT – In aanloop naar de Statenverkiezingen houdt de ChristenUnie een College Tour door Nederland. In Utrecht staat die in het teken van prostitutie, met als prominente gast journaliste Jojanneke van den Berge.

Met de verkiezingen in aantocht organiseert de ChristenUnie colleges in studentensteden door heel Nederland. Studenten hebben tijdens de avonden de leiding, prominente gasten en politici worden bevraagd. Naast Eerste en Tweede Kamerleden spreken komende week onder andere Telegraaf-journalist Martin Visser, de Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aaldersberg en opperrabbijn Binyomin Jacobs.

Jojanneke van den Berge, van het EO-programma Jojanneke in de prostitutie, en senaatskandidaat Mirjam Bikker zijn maandagavond in Utrechts theater Kikker te gast. De twee zitten op een kruk en kijken tegen een steile tribune met zeker honderd nieuwsgierigen. Lees verder op ND.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s