Religieredacteur bij ND

Als vierdejaarsstudent journalistiek hoop ik de komende vijf maanden van toegevoegde waarde te zijn voor de (kerk)redactie van het Nederlands Dagblad in Barneveld. 

De krantenwereld trekt mij. Ik ben al jaren geabonneerd op verschillende dagbladen. Leuk om daar nu niet alleen als lezer, maar ook als schrijver mee aan de slag te gaan.

Ik vind het ND een toffe krant, met interessante verhalen en actualiteiten binnen zowel seculier als christelijk Nederland. Eerder liep ik met veel plezier stage bij de internetredactie van De Telegraaf. Ik houd er dan ook van om kort op het nieuws te zitten. Deze keer zou ik dat meer vanuit een christelijke krant en kant willen doen voor de geloofsredactie. Tips of ideeën zijn uiteraard welkom: lengkeek@nd.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s