Adios Holanda

Maandag vertrek ik voor acht dagen naar Madrid, de hoofdstad van Spanje. Ik ga daar naar de internationale messiaanse jongerenconferentie Muchan

Tweejaarlijks vindt zo’n week plaats, de vorige keren waren respectievelijk in Berlijn en Parijs. Tientallen messiaanse jongeren, Joods en niet-Joods, komen uit alle hoeken van de wereld om elkaar te ontmoeten. Het Hebreeuwse betekent ready, en dat is wat de organisatie wil: de wereld klaarstomen voor de terugkomst van Jeshua, Jezus.

Een leuk tripje tussen het afstuderen door. Al zal ik niet stilzitten met korte updates en verslagjes via de Facebookpagina van MessiaNieuws. De website laat overigens nog even op zich wachten. Op z’n vroegst lanceer ik die in februari, zo niet later. Eerst gaan andere werkzaamheden voor. Wat voor? Daar schrijf ik later nog wel een blog over. Adios!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s