Koukleum

Met regelmaat mag ik voor een nieuwe rubriek schrijven op Ad Rem Online, studentenmagazine van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Verdraaid is een nuchtere, licht cynische terugblik op het nieuws, mét CHE-bril op.

Omgord met winterjas tik ik in het atrium verder aan mijn afstudeerproject. De normaal zo verwarmende CHE doet koud aan. De kachel doet het even niet, lees ik op Entree. Ja, ik ben nogal een koukleum. Ons studentenhuis is overigens ook met geen mogelijkheid warm te krijgen, dus zoveel verschil maakt het niet: ik zit hoe dan ook in de kou. Lees verder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s