Gegroet, welkom

In het kader van een stukje professionalisering moet ik er nu toch echt aan geloven: een eigen website. 

Af en toe zal ik hier blogs en ervaringen in met name het journalistieke werkveld delen. Ook ontwikkelingen in mijn persoonlijke ondernemingen zijn hier te volgen. Ik ben bijvoorbeeld bezig met het opzetten van een mediaplatform op messiasbelijdend, joods-christelijk gebied. Daarnaast run ik samen met twee Joodse vrienden uit Oeganda een t-shirtbedrijfje: YVYshirts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s